Udruženje Žena uz Ženu

O nama
Mi smo tim koji čini udruženje Žena uz Ženu, Ana Dornik i Marija Lakić i osnovale smo ga sa ciljem da budemo jače i hrabrije, ali i da motivišemo i druge žene da nam se pridruže.
Udruženje je nastalo sa ambicijom da iz borbe sa karcinomom dojke, svaka žena , bilo ona koja je prošla ili prolazi kroz takvo iskustvo, ali i sve zdrave dame, nauče više, otklone nedoumice i dobiju odgovore na mnogo pitanja ili razbiju predrasudu. Udruženje Žena uz Ženu vam nudi sve odgovore na jednom mestu, kroz edukacuione programe eminentnih doktora i kreativnih radionica .
Koncept našeg Udruženja je zasnovan na programu koji će se realizovati u prostorijama Udruženja gde ćemo delovati edukativno i pravovremeno na sve zahteve naših članova.
U sam program su uključeni mnogi eminentni stručnjaci na ovu temu i sa čijim angaživanjem želimo pomoći u otklanjanju nedoumica.
Dogovorena su predavanja onkologa, radiloga, psihologa, nutricioniste i specijaliste plasticne hirurgije,dermatologa,  kao i niz drugih sadržaja kojim želimo biti celovitiji.

Upoznajte nas

Ana Dornik
Osnivači

Ana Dornik

Osnivač udruženja “Žena uz ženu”

Marija Lakić
Osnivači

Marija Lakić

Osnivač udruženja “Žena uz ženu”

instagram @udruzenjezenauzzenu

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.